05 septiembre, 2010

GOVERNAR NO ÉS SOMIAR

Es diu que els socialistes no hem fet bé el nostre treball i que l'actual situació es deu a una mala gestió. Al marge dels interessos polítics que no cal dubte existeixen, crec tenir potestat suficient per afirmar que l'únic error és no tenir alternativa coherent per part d'una oposició que cerca en les seves accions arribar en poder per acomodar-se i omplir-se les butxaques sense dificultats, cosa que ja succeeix amb limitacions allà on governen lliurement.

També estan els que no aprenen i continuan venent el fum de qualsevol possible incendi que es declara, avivant el mateix per a propi interès. Així "CiU" no recorda que els seus vint anys de mandat, van suposar un equivalent per a Catalunya als quaranta anys de franquisme per l'aïllament i lentitud en el desenvolupament de les necessitats i inversions d'aquest país. Ara parla d'independència sense valorar l'increment de desarrelament que aquesta proposta comporta per a l'economia d'aquest país, acció que augmenta la desconfiança i que empeny a cercar les empreses unes altres ubicacions amb un efecte dòmino en inversió i perdues de llocs de treball que només ha aconseguit millorar amb el treball en la soledat més absoluta i les alternatives propostes de on va sorgir els plans d'estímul tan criticats però als què tots els organismes competents s'han acollit sense que el seu color polític fos impediment i aquí es demostra el verdader interès del govern socialista anteposant "les persones" davant els beneficis partidistes, un procedir que mai veurem en les altres forces.

En l'altre extrem tenim un partit popular (PP) bel·licista i marcat clarament per la corrupció que estenen allà on campen sols. El seu actual líder qüestionat des del principi i incapaç d'organitzar amb el rigor que mereix el seu càrrec, s'assembla a un titella que obeeix en la distància a un mentor que oblida amb facilitat i el que és pitjor manté i transmet una idea fixa que ja va defensar en temps passats sobre el menyspreu a la classe obrera.
Pensar que els socialistes l'hem fet mal, és el menys dolent en què es pot pensar, ja que si ells tornen a governar no hi haurà empara possible per a un poble que sempre paga conseqüències que no genera i deixant novament el camí lliure perquè els ineptes tornin a enriquir-se, mentre nosaltres ens empobrim encara més sense obtenir a canvi ni tan sols polítiques socials.

Si et convencen els somnis dels altres, recorda que tenen un cost i ells bé o mal, mai pensaran en el teu benefici. En els propers mesos tindrem l'oportunitat de demostrar si volem recuperar el camí per avançar o bé aturar-nos a escoltar que "està tot tan mal, que no podem fer res", temps al seu favor perjudici al comú de la societat. Pensa-ho una mica i confereix-nos l'oportunitat de demostrar que estem en el bon camí que encara que lent és segur.

Estic convençut que la nostra continuïtat gràcies a la teva decisió suposarà per defecte un reajustament de dignitat en l'oposició que cercarà nous valors amb què competir, de manera que tots ens beneficiem amb noves alternatives que al seu torn motiven la nostra continuïtat.

Confiem en tu, perquè ets la nostra meta, amb els socialistes.....SI!!!!!

No hay comentarios: